fbpx

Dé leverancier van bloembollen

Auteur: Kébol B.V. 

Groothandel, producent en veredelaar. Dat is Kébol. Sinds de oprichting in 1989 is ons familiebedrijf een opmerkelijke speler op de wereldwijde markt voor bloembollen. Veelzijdig familiebedrijf binnen de wereldwijde import/export van bloembollen. Naast kwaliteitsproducten bieden wij complete dienstverlening op het gebied van preparatie, verpakking en distributie. Al onze activiteiten ontwikkelen zich rond innovatie, kwaliteit en samenwerking.

Know-how en ondersteuning
Met een gevarieerd aanbod van producten bedient Kébol klanten in het huis- en tuinsegment (droogverkoop), evenals professionele telers van potplanten en snijbloemen. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij u deskundig advies. Wij helpen u graag om passende producten voor uw markt te selecteren, zowel business-to-business als business-consumer.

Amaryllis-specialist
De Amaryllis is een belangrijk thema in onze activiteiten. Wij zijn ketenregisseur en zijn specialist geworden in elk aspect van de groei en verkoop van dit opmerkelijke bloembol product. Wij zijn betrokken bij het telen en hebben onze eigen productie in Brazilië. Daarnaast ontwikkelen wij retailconcepten en bieden op maat gemaakte consumentenverpakkingen in verschillende stijlen.

Duurzaamheid en kwaliteit
Bij Kébol stellen wij hoge eisen aan de producten die wij leveren. Daarom werken wij samen met de beste telers in de markt en hebben wij kwaliteitscontrole ingesteld als een van onze topprioriteiten. De keuzes die wij maken zijn gebaseerd op het principe van People, Planet, Profit. Dit is de reden waarom ons bedrijf en onze producten uit o.a. Brazilië MPS-gecertificeerd zijn.

Samenwerken: uw succes is ons succes
Samenwerken is een krachtige aanpak voor het verkrijgen van de beste en winstgevende resultaten. Daarom streven wij naar lange termijn relaties met onze klanten, medewerkers, leveranciers en (internationale) partners. Door middel van open communicatie stimuleren wij elkaar in het bereiken van een gemeenschappelijk doel: op een winstgevend product te leveren dat mensen vrolijk maakt. Elk seizoen. Wereldwijd.