Over onsNieuwsAnja deelt haar verhaal
19 september 2023

Anja deelt haar verhaal

Anja en Hans Merkens runnen al ruim 20 jaar samen Tuincentrum Merkens in Langbroek. Daar voorafgaand was het een combinatie van Tuincentrum en Hovenier van de twee broers Merkens. De klantenkring komt uit de wijde omgeving van Langbroek. Anja doet de inkoop van de kamerplanten, Hans zorgt voor de aanvoer van het buitengoed.

Inmiddels is dochter Corienne zich allround aan het inwerken en verzorgt de posts op Social Media en met succes!

Sinds het stoppen van de lijnrijder, koopt Anja zowel online als fysiek in op Plantion. Plantion Shop & Go biedt een mooie mogelijkheid om snel in te kopen, maar ook om het product zelf te bekijken en fysiek een keuze te maken.

Het persoonlijke contact wordt zeer gewaardeerd en dat communiceert ook veel beter dan online. Iets wat ook in het tuincentrum wordt gehanteerd omdat dat nog steeds zo belangrijk is voor de relatie!

De inkopen worden vooral op vrijdag en in het weekend gedaan, waarna BM-Koeriers het transport op maandag voor zijn rekening neemt. Dit in combinatie met de inkopen ‘Direct van de kweker’ als van Buurman in het Groothandelscentrum. Een ideale mogelijkheid om een totaalpakket in te kunnen kopen.

Wat nog fijn zou zijn is, dat je na het inkopen het juiste transportvolume weet, dan kan het transport nog efficiënter ingepland worden.

Woensdag 20 september wordt Plantion Shop & Go officieel geopend.

Zien wij jou ook a.s. woensdag na de klok bij Plantion Shop & Go?