fbpx

5 voordelen van Taste the Green

Auteur: Femke Brink, consument van Taste the Green

Als ‘groenliefhebber’ is Taste the Green mijn dagelijkse bron van inspiratie. Een toegankelijke app waar wekelijks nieuwe blogs zijn te lezen over specifieke bloemen, planten of must haves voor in huis. Een concept waar mijn hart, en ik weet zeker ook van mede-groenliefhebbers, sneller van gaat kloppen. Waarom? Lees de 5 voordelen van Taste the Green in deze blog!

#1 Support your locals

Het leuke van Taste the Green is dat zij influencers verbinden met lokale ondernemers. Zo werkt blogger Lisanne van de Klift bijvoorbeeld samen met De Wildernis in Veenendaal. In plaats van blogs over woonstijlen of uitgebreide trends gaat haar blog in op één specifiek item. Mocht je dus opslag verliefd zijn, dan weet je direct waar het item in de blog verkrijgbaar is. Misschien moet je er half Nederland voor afreizen, maar hé je bent een interieur liefhebber of je bent het niet. Gelukkig zal dit item ook vast verkrijgbaar zijn bij een bloemist bij jou in de buurt.

#2 Trends in overvloed

Een goede bloemenwinkel is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bloemen, planten, kleur en trendy producten. Van de andere kant, een influencer hoeft anno 2021 echt niet meer te schrijven over trends van drie jaar geleden. Wat ik wil zeggen, is dat je op Taste the Green inspiratie leest waar je écht leuke ideeën uithaalt voor jouw eigen huis of groenverzameling op basis van de laatste trends, thema’s en ontwikkelingen. Ook al komen sommige trends natuurlijk wel weer terug!

#3 Dichtbij het vuur

Voor als ik je nog niet heb overtuigd van het trend niveau van Taste the Green. Dit concept is een idee van Plantion. Hét centrum waar bloemisten dagelijks hun inkopen doen en kwekers hun mooiste en nieuwste verse producten verkopen. Kortom, hier beginnen trends, nieuwe ideeën, planten en bloemen!

#4 Kies je stijl

Waar influencers op het gebied van wonen vaak over één specifieke stijl schrijven, komen al deze stijlen samen op Taste the Green. Van Bohemien tot Klassiek en van Scandinavisch tot Romantisch; alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. Je blijft dus niet alleen op de hoogte van de leukste trends binnen jouw persoonlijke woonstijl, maar haalt ook leuke ideeën uit andere stijlen. Handig én makkelijk in één gratis (je leest het goed) app!

#5 Productkennis

Je koopt een leuke bos bloemen, plant of item, maar eigenlijk weet je (nog) niks over dit product. Herkenbaar? Best jammer eigenlijk! Vaak schuilt er een leuk verhaal achter deze producten. Omdat een blog op Taste the Green juist ingaat op één item kom je hier meer over te weten. Waar komt dit product vandaan? Hoe komt dit product helemaal tot zijn recht? En wat is must know informatie? Je raadt het al: dat lees je in de blogs!

Heb je Taste the Green nog niet prominent op je telefoon staan? Doe dat direct even en check jouw dagelijkse dosis groene inspiratie! De app is te downloaden in de AppStore en op Google Play!