fbpx
Naar beneden Naar boven

Bemiddeling / aanvoeren

Bemiddelingsbureau

Bij bemiddeling legt Plantion rechtstreeks contact tussen kweker en koper. Ideaal als u (als koper) grotere hoeveelheden bloemen of planten tegelijk wilt inkopen, bijvoorbeeld voor een actie. U weet zeker dat u de juiste producten krijgt, op het afgesproken tijdstip en tegen een afgesproken prijs.

De bemiddelaars van Plantion onderhouden contacten met kwekers in binnen- en buitenland, zodat ze altijd kunnen leveren wat de kopers wensen. Plantion verzorgt ook de betaling, als aanvoerder loopt u geen financieel risico. Het tarief voor bemiddeling is afhankelijk van de omzet.

Aanvoeren
Het verhandelen van uw producten tegen een optimale prijs. Dat is de kernactiviteit van Plantion. Daar hebben we de veilingklok voor, maar daarnaast ook een bemiddelingsbureau, een groencentrum, de Plantion Digitale Marktplaats met binnenkort ook klokvoorverkoop en een groothandelscentrum.

Als u aanvoerder bij Plantion wilt worden, kan dat op verschillende manieren. U kunt volwaardig lid worden van de coöperatie. Maar ook is het mogelijk om zaken te doen met Plantion als gastlid, buitenlandse zender of losse zender.

Indien u producten aanvoert op Plantion, is het erg belangrijk dat u zorgvuldig doorgeeft wat u precies levert. Dat geldt voor producten voor de klokveiling maar ook voor bemiddeling en de digitale verkoopmogelijkheden. U kunt de aanvoerinformatie op verschillende manieren doorgeven: een elektronische aanvoerbrief (EAB), op de marktplaats zelf of telefonisch bij onze medewerkers van de receptie.

Download hier het informatieboekje van 2017
Download hier het inschrijfformulier
Download hier het inschrijfformulier ( gast)ledenregister

Joost Joling

Hoofd BB Planten
(+31) 0318 - 66 17 59
JoostJoling@Plantion.nl

Joost Joling

(+31) 0318 - 66 17 59
JoostJoling@Plantion.nl