Online verkopen bij Plantion

Verbindend in digitalisatie – Wilt u gebruik maken van het gemak om online uw bloemen en planten te verkopen? Plantion biedt u diverse mogelijkheden aan, waaronder Klok Voorverkoop (KVV) en de Plantion Digitale Marktplaats (PDM).

 

Klok Voorverkoop

Als u producten voor de klok aanvoert, kunt u tot 50 procent daarvan al vóór het veilen tegen een vaste prijs aanbieden in de online module Klok Voorverkoop. Het overige gedeelte van uw aanvoer wordt op de normale manier bij Plantion geveild.

Meer informatie over Klok Voorverkoop? Neem contact op met je aanvoerbegeleider.

Foto van Marco Sakkers
Marco Sakkers
Aanbodmanager Planten
Foto van Arie Vreugdenhil
Arie Vreugdenhil
Aanbodsmanager Bloemen

Plantion Digitale Marktplaats

Veel bloemisten en tuincentra die bij Plantion inkopen, maken gebruik van de webshop Plantion Digitale Marktplaats (PDM). Het scheelt een reisje naar Ede en desgewenst kan Plantion de gekochte producten in de winkel bezorgen. Kopers zijn erg enthousiast over deze extra inkoopmogelijkheid.

Voor u als aanvoerder biedt de webshop van Plantion ook kansen. Naast uw actuele klokaanvoer kunt u er ook uw andere producten op plaatsen. Via de module Klok Voorverkoop kunt u bovendien een gedeelte van uw klokaanvoer al voorafgaand te koop aanbieden, tegen vaste prijzen.

Kopers vinden op PDM producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. En voor u als aanvoerder is PDM een extra verkoopkanaal. Een win-win situatie!

Lees meer

Wilt u uw assortiment ook via PDM onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op.

Foto van Plantion Digitale Marktplaats
Plantion Digitale Marktplaats
Klantenservice

Taste the Green

Consumenten oriënteren steeds vaker online, waardoor men minder vaak door de winkelstraat loopt. De leegstand wordt pijnlijk zichtbaar. De consument van vandaag moeten we online bereiken.
Plantion ondersteunt haar bloemisten en tuincentra hierin met haar nieuwe website www.tastethegreen.nl. Een platform waar bloemisten gepromoot worden, consumenten inspiratie op kunnen doen en influencers blogs kunnen schrijven.

Ook aanvoerders kunnen producten promoten op Taste the Green. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Foto van Taste the Green
Taste the Green
Klantenservice