Online verkopen bij Plantion

Verbindend in digitalisatie – Wil je gemakkelijk online je bloemen en planten verkopen? Plantion biedt jou diverse mogelijkheden aan, waaronder Voorverkoop en de webshop.

 

Voorverkoop

Als je jouw producten voor de klok aanvoert, kun je tot 50 procent daarvan al vóór het veilen tegen een vaste prijs aanbieden in de online module Voorverkoop. Het overige gedeelte van jouw aanvoer wordt op de normale manier bij Plantion geveild.

Meer informatie over Voorverkoop? Neem contact op met je aanvoerbegeleider.

Foto van Marco Sakkers
Marco Sakkers
Aanbodmanager Planten
Foto van Arie Vreugdenhil
Arie Vreugdenhil
Aanbodsmanager Bloemen

Webshop

Veel groenprofessionals die bij Plantion inkopen, maken gebruik van de webshop. Het scheelt een reisje naar Ede en desgewenst kan Plantion de gekochte producten in de winkel bezorgen. Inkopers zijn erg enthousiast over deze extra inkoopmogelijkheid.

Voor jou als aanvoerder biedt de webshop van Plantion ook kansen. Naast jouw actuele klokaanvoer kunt je er ook jouw andere producten op plaatsen. Via de module Voorverkoop kun je bovendien een gedeelte van jouw klokaanvoer al voorafgaand te koop aanbieden, tegen vaste prijzen.

Inkopers vinden op de webshop producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. En voor jou als aanvoerder is de webshop een extra verkoopkanaal. Een win-win situatie!

Lees meer

Wilt jij jouw assortiment ook via de webshop onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op.

Foto van Klantenservice
Klantenservice
Klantenservice

Taste the Green

Consumenten oriënteren steeds vaker online, waardoor men minder vaak door de winkelstraat loopt. De leegstand wordt pijnlijk zichtbaar. De consument van vandaag moeten we online bereiken.
Plantion ondersteunt haar bloemisten en tuincentra hierin met haar nieuwe website www.tastethegreen.nl. Een platform waar bloemisten gepromoot worden, consumenten inspiratie op kunnen doen en influencers blogs kunnen schrijven.

Ook aanvoerders kunnen producten promoten op Taste the Green. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Foto van Taste the Green
Taste the Green
Klantenservice