Bemiddeling

Verbindend in bloemen en planten – Het doel van Plantion is om de producten van haar aanvoerders te verhandelen tegen optimale prijzen. Bemiddeling is daarbij een belangrijk instrument. Als een ‘makelaar’ brengt Plantion u in contact met geïnteresseerde inkopers elders. Vaak gaat het om grote aantallen die op een bepaalde datum moeten worden geleverd tegen een overeengekomen prijs.

Het speelveld van Plantion Bemiddeling is internationaal. Kwekers in Europa, Israël, Afrika en Zuid-Amerika worden gekoppeld aan groothandelaren en exportbedrijven die op hun beurt supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten bedienen.

Bemiddeling geeft u als kweker zekerheid van levering en omzet. Een bemiddelaar van Plantion begeleidt uw hele ordertraject en verzorgt de betaling, zodat u ook nog eens geen risico loopt. Plantion verbindt en ontzorgt!

 

Aanvoeren bij Plantion

Om zaken te doen met Plantion bemiddeling moet u ingeschreven staan als aanvoerder. Dat kan door lid te worden van de coöperatie, of in te schrijven als gastlid, buitenlandse zender of losse zender.

Wilt u ook direct leveren aan klanten, zonder financieel risico?
Neem dan contact met ons op.

Foto van Bemiddeling
Bemiddeling
Klantenservice

Bemiddeling

Klantenservice