fbpx

Verbindend in bloemen en planten

Bemiddelingsbureau

Plantion bemiddelt in bloemen, planten en tuinplanten. Hierbij legt Plantion rechtstreeks contact tussen kweker en koper. Ideaal voor u als aanvoerder, want zo weet u precies wat u kunt leveren en voor welke prijs. U weet van tevoren waar u aan toe bent. Plantion verzorgt ook de betaling, als aanvoerder loopt u geen financieel risico.

Het bemiddelingsbureau bestaat uit een ervaren team bemiddelaars. Het ontzorgen staat centraal bij het bemiddelingsbureau. Wij begeleiden het hele ordertraject.

Plantion bemiddelt tussen kwekers en kopers in Nederland en ver daarbuiten. Van oudsher doet Plantion veel zaken met aanvoerders in Israël, Europese, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. Plantion koppelt deze aan groothandelaren en exportbedrijven die op hun beurt supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten bedienen. Door deze spilfunctie heeft het bemiddelingsbureau een belangrijke plaats in de bedrijfsvoering van Plantion.

Als u aanvoerder bij Plantion wilt worden, kan dat op verschillende manieren. U kunt volwaardig lid worden van de coöperatie. Maar ook is het mogelijk om zaken te doen met Plantion als gastlid, buitenlandse zender of losse zender.

Het tarief voor bemiddeling is afhankelijk van de omzet.

Download hier het informatieboek aanvoerders

Benieuwd wat bemiddeling voor u kan doen?
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over bemiddeling? Neem dan contact op met het bemiddelingsbureau via klantenservice@plantion.nl of bel +31 318 66 17 70 voor meer informatie.

Guus van Logtestijn

Commercieel Directeur
(+31) 0318 - 661751
guusvanlogtestijn@plantion.nl

Guus van Logtestijn

(+31) 0318 - 661751
guusvanlogtestijn@plantion.nl